Szent nővér

ebook
0 értékelés (érték: 0)

GYEREKKÉNTVADÁSZTAK RÁM… MOST FORDULT A KOCKA.

A világot felfalja a jég, a Folyosó egyre csak szűkül, a birodalmat pedigkeletről a scithrowliak, nyugatról az ádáz durnok ostromolják. A császárseregei mindenütt kénytelenek meghátrálni.

A Szent Osztályban Nona a végső próbákra készül, hogy az általa választottrend teljes jogú nővére lehessen. Az idő azonban fogy, és egyre valószínűbb,hogy Nona és társai nem lesznek méltók az apácák habitusára, mielőtt elériőket a háború.

Még a hajószívekből merített erő sem elég ahhoz, hogy Nona megnyerje Üvegapátnő évtizedek alatt előkészített játszmáját, és megvédelmezze szeretteit.Közeleg a végső, nagy összecsapás a holdért és az emberiség sorsáért, amikora lánynak nem csak régi, bosszúszomjas ellenségeivel kell szembeszállnia,hanem a hatalom romlottságával és önnön démonaival is.

A végső csatában ugyanis barátok esnek egymásnak, szívek törnek össze ésbirodalmak égnek porig.

Az Ős könyve-trilógia befejező kötetében az újhullámos fantasy nagymestere,Mark Lawrence torokszorító izgalommal és elképesztő fordulatokkal zárja leNona Grey történetét.

Szent nővér ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 358 Ft

Szent nővér ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8832
ekönyv hossza 526 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Fumax Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szent nővér
Regisztrálok