Szenvedélyek viharában

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Elena, egy fiatal és törtető énekesnő, aki egy csapásra híressé vált. Nem csak a siker árnyoldalaival, de a benne tomboló démonokkal is meg kell küzdenie. Miközben különböző emberek vetik ki rá a hálóikat a haszon érdekében. Bár kislány, de helyt kell állnia az élet színpadán.

Sterling, a rock fenegyereke. Aki semmibe sem veszi a nőket, csupán használati tárgyként tekint az összesre, míg nem belefut Elenába. A vágy, és a szenvedély olyan erősen vonzza őket a másik felé, hogy érzik ebből nincs menekvés, bármennyire is tiltakoznak ellene.

A két fiatalnak meg kell küzdenie a zeneipar buktatóival, és árnyoldalaival. Miközben az életüket a drogok és az alkoholfüggőség keseríti meg.
Vajon megismerik az igaz szerelmet, miközben állandóan belekúszik a múlt kísértete a jelenbe? Vajon mire képes egy kétségbeesett ember, ha összecsapnak a hullámok a feje felett, és meg kell védenie azt, ami az övé?
Vajon mikor beszélünk szenvedélyről, és mikor szerelemről?

Szenvedélyek viharában ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 810 Ft

Szenvedélyek viharában ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8352
ekönyv hossza 505 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szenvedélyek viharában
Regisztrálok