Szeress örökké!

Megváltás 4.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"„Néha olyan érzésem volt, hogy a könyv lassan lángra kap.” – Lost in Bookland

Tudhattam volna, hogy rossz ötlet ez a látszatjegyesség!

Hogy éppen Tessa McDaniels legyen az álmenyasszonyom? Hiszen maga vagyok a két lábon járó katasztrófa! Mindent romba döntök magam körül, és csak bajt hozok mások fejére! De amikor Tessa felajánlja, hogy csináljunk úgy, mintha összeházasodnánk, mert segíteni szeretne visszakapni a gyermekeimet, akkor egyszerűen nem tudok nemet mondani. Hiszen rajtuk kívül már semmi nem maradt, amiért érdemes volna harcolnom.

Mélyponton voltam, amikor Milo Hendricks rám talált. Az exem a földbe tiport, megalázott, és még az otthonomat is elveszítettem. Amikor Milo felajánlotta, lakjak nála, feléledtek a rég elfojtott érzéseim. Elvileg csak barátok vagyunk, de valahányszor meglátom, azonnal elgyengülök. Csodálatos, hatalmas, erős férfi, összetört lélekkel és megannyi titokkal.

Semmire sem vágyom jobban, mint Tessára, de kizárt, hogy összejöjjünk. Hozzá sem szabadna érnem. Nem szabadna elgyengülnöm. Azonban nem tudok ellenállni ennek a lélegzetelállítóan szép, vörös hajú nőnek. Ágyba viszem hát, és együtt zuhanunk a mélységes szenvedélybe.

Nagyon könnyű őt szeretni! Mindent megteszek, hogy megvédjem, de félek, a múltam végül őt is tönkreteszi.

A. L. Jackson, a New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének regénye a vágy perzselő erejéről és a szerelem varázsos pillanatairól mesél. Vajon elég erős Milo és Tessa kapcsolata, hogy örökre együtt maradjanak?


„Egyszerűen minden írását szeretem a szerzőnek!” – Maureen’s Books
„A. L. Jackson sosem okoz csalódást.” – Bookcase and Coffee
„Magával ragadó és letehetetlen.” – The Romantic Bosnian "

Szeress örökké! ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

4 251 Ft

Szeress örökké! ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szeress örökké!
Regisztrálok