Szeret, nem szeret

Helen Grace 7.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Szeret…

Egy ​nő holtteste fekszik az úton. Elsőre tragikus balesetnek tűnik.Ám amikor Helen Grace megjelenik a helyszínen, hidegvérű gyilkosságnaklátja. De miért venne célba bárki egy imádott feleséget és anyát?

Nem szeret…

A város másik végében megölnek egy gyógyszerészt, de a vevőit életben hagyják. Milyen alapon dönt a gyilkos?

Nem szeret…

Ha Helen nem oldja meg a halálos kirakós játékot, még több vér fog folyni. És ha téved, az az életébe kerülhet.

Helen Grace, aki a börtönből kiszabadulva visszatért a Southamptoni Központi Rendőrkapitányságra, elsőként érkezik a tetthelyre.

Az eddigi legfeszültebb Helen Grace-thriller eseményei nyaktörő sebességgel, valós időben játszódnak le, 24 óra alatt.

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Azutóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITVszámára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig azUndeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanúepizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol ésamerikai tévécsatornáknak.

Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Gracefelügyelő alakját, világsikert hozott. A folytatások (Üsd, vágd; Ababaház, Hazudsz, hazudsz; Szegény kisfiú, Bújócska) szinténbestsellerek. A Szeret, nem szeret a Helen Grace-thrillersorozat hetedikdarabja.


Szeret, nem szeret ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 1 567 Ft

1 410 Ft

Szeret, nem szeret ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7146
ekönyv hossza 299 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: GABO Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szeret, nem szeret
Regisztrálok