Szexi alku

Winslow fivérek 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Kéjes és pajkos.” – Aaly and the Books

„Vicces és szexi.” – BJ’s Book Blog

„Ami Vegasban történik, az ott is marad.” Vagy mégsem? Szükségem lenne egy fuvarra – mondtam a Harley Davidsonon ülő szexi idegennek. Három órával később egy kétméteres Marilyn Monroe-hasonmás celebrálta a vegasi esküvőnket. Ez nem szerelem – csupán üzlet. Egy kétségbeesésből kötött házassági egyezség, hogy a karrierem ne menjen tönkre egy pillanat alatt. Persze Flynn Winslow az a dögös, titokzatos férfi, akiért a nők a lelküket is eladnák az ördögnek, de előttem csak a saját célom lebeg. A házasságunk úgyis három hónap múlva, minden kötöttség nélkül véget ér, nem? Vagy minden száznyolcvan fokos fordulatot vesz, amikor össze kell költöznöm Mr. Titokzatossal, a kamuházasságunk pedig feltűnően valóságos formát kezd ölteni? Bárcsak olyan egyszerű lenne, hogy azt mondhatnám magamnak: ne szeress bele a „férjedbe”, Daisy. De úgy tűnik, ha az érzelmek bekavarnak, minden merev elhatározásnak annyi.

Max Monroe, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző-párosa ezúttal Las Vegasba csábít minket, ahol megtudhatjuk, hogy a sors olykor kiszámíthatatlan, de sosem következetlen. A Winslow testvérek pedig sosem okoznak csalódást.

„Szédületesen édes és vicces.” – Harlequin Junkie

„A humor keveredik a forró szenvedéllyel.” – About that Story

Szexi alku ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 543 Ft

Szexi alku ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7765
ekönyv hossza 373 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szexi alku
Regisztrálok