Szinglik - Hanna (3. rész)

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Négy gyerekkori barátnő számára úgy hozza az élet, hogy egyidőben válnak szinglivé, ezért úgy döntenek, a már hagyománnyá vált közösnyaralásukat az eddigieknél is emlékezetesebbé teszik. A választásuk Szantoriniszigetére esik, ahol elmerülhetnek a féktelen bulizás, a vérpezsdítő szórakozásés a fesztelen kikapcsolódás örömeiben. Azonban arra egyikőjük sem számít, hogyaz eltöltött egy hét alatt felszínre törnek az elmúlt évek elfojtott sérelmei,fény derül rég eltemetett titkokra, ráadásul olyan váratlan helyzetekbe sodorjaőket az élet, ami alapjaiban rengeti meg a sziklaszilárdnak hitt barátságukat.

Tengerpart, forróság és igazi érzelmi kavalkád.

B. E. Belle, a nagy sikerű Hazugok és Megtörtek regények szerzője,ezúttal egy könnyed nyári novellafüzérrel lepi meg olvasóit. A négyrészese-könyv-sorozat garantált kikapcsolódást, nevetést és izgalmat nyújt a csajos,pikáns történetek kedvelőinek.

Szinglik - Hanna (3. rész) ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

622 Ft

Szinglik - Hanna (3. rész) ekönyv adatai
egyedi szavak száma 2423
ekönyv hossza 48 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Maraton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szinglik - Hanna (3. rész)
Regisztrálok