Szív Mágia

Kapcsolódj a benned rejlő varázslatos és kiapadhatatlan erőhöz!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kövesd Harmony Nice tanácsait, ismerd meg az önszeretet és az öngondoskodás mágikus szertartásait. A szerző végigvezet a gyógyulás útján. Átalakító erejű varázslatokkal, rituálékkal, tarot-terítésekkel, receptekkel és naplóírást segítő tippekkel mutatja meg, hogyan nyílhatsz meg a téged körülvevő világ mágiája előtt, és hogyan szabadulhatsz meg azoktól a dolgoktól, amelyek akadályoznak ebben.
Tudd meg, hogyan ültetheted át a wiccában rejlő filozófiát és tudást a gyakorlatba, hogyan használhatod, hogy javítsd a kapcsolatodat a téged körülvevő világgal és – ami a legfontosabb – önmagaddal.

Harmony olyan módszereket tár eléd, amelyek segítenek összekapcsolódni a természeti erőkkel és megtalálni azt az utat, amely a valódi boldogságodat szolgálja. Használd ezt az energiát a megismerés és jóllét felé vezető úton.

  • Varázslat az elmének – az intuíció és az önbizalom mágikus felébresztése
  • Varázslat a testnek – a mágikus életmód elsajátítása, gondoskodás, pihenés, testmozgás
  • Varázslat a léleknek – önmagad megismerése és ünneplése, gyógyulás és elengedés
  • Varázslat a világnak – vágyaid kifejezésre juttatása, mágikus védelem és tisztulás


„Az élet nem az állandó fejlődésről szól, hanem arról a képességről, hogy nyitottak maradjunk a fejlődésre. Higgy a mágiában, higgy az intuíciódban, és légy kíméletes önmagaddal az út során.”

Szív Mágia ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 142 Ft

Szív Mágia ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4970
ekönyv hossza 248 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szív Mágia
Regisztrálok