Szívhang 666.-667.

Kórház a tengerparton; Éltető elem

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Fiona McArthur: Kórház a tengerparton
Ez a jóképű, elegáns öltönyös, széles vállú orvos az ezüstszínű Lexusával egyáltalán nem illik a Világítótorony-öböl kis kórházába, gondolja Ellie, amikor megpillantja a helyettesi állásra jelentkező férfit. Dr. Sam Southwell ráadásul elég barátságtalannak és cinikusnak tűnik, ami végül is nem baj, hiszen így könnyebb lesz tartaniuk a három lépés távolságot. A lány ugyanis egyszer már megégette magát, és nem áll szándékában újra kockára tenni a szívét…

Alison Roberts: Éltető elem
Beth nővér a múltat és a nagyváros árnyait akarja maga mögött hagyni, amikor egy csendes kisvárosba költözik Új-Zéland egyik szigetén. Álmában sem gondolná, hogy itt fogja viszontlátni Luke Savage-t, a becsvágyó sebészt, akihez évekkel ezelőtt szenvedélyes szerelem fűzte. Rövidesen kénytelen belátni, hogy Luke megváltozott, érettebb lett, ugyanakkor éppolyan vonzó, mint volt. Felélednek benne a régi érzelmek, de vajon Luke meg tudja-e bocsátani, hogy annak idején szakított vele?

Szívhang 666.-667. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Szívhang 666.-667. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5881
ekönyv hossza 272 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szívhang 666.-667.
Regisztrálok