Szívhang 668.-669.

Az imádni való dr. Riley; Túlélők

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Annie Claydon: Az imádni való dr. Riley
Tom Riley kiváló gyerekorvos. A szülők ódákat zengenek róla, a csemetéik imádják. És persze a nők is… Főleg azok, akik beérik a rövid, érzelemmentes kapcsolatokkal. Tom ugyanis szigorú szabályok szerint bonyolítja a szerelmi életét. Semmi ígéret, semmi kötődés. Csakhogy az ibolyakék szemű Cori mellett egyre többször áthágja a saját szabályait. Mit tegyen? Adja fel az elveit, és most az egyszer vállalja a csalódás kockázatát?

Alison Roberts: Túlélők
Sürgősségi osztályon dolgozik Jennifer, de ehhez fogható vészhelyzetben még sosem volt. Sétarepülése ugyanis szerencsétlenséggel végződik, és ő ott reked egy kopár új-zélandi hegycsúcson. Ha életben akar maradni, a másik túlélő, Guy Knight segítségére szorul. A vidéki orvos nem lelkesedik a hős szerepéért – másra sincs szüksége a vadonban, mint egy városi nőre tűsarkú cipőben! Hamarosan kiderül azonban, hogy alábecsülte Jennifer elszántságát és vonzerejét…

Szívhang 668.-669. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Szívhang 668.-669. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6545
ekönyv hossza 284 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szívhang 668.-669.
Regisztrálok