Szívhang 700.-701.

Gyorssegély a szívnek; Esküvői harangok

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Amy Ruttan
San Franciscóban reng a föld
Calum Munro sajnos már megtanulta, hogy Pearl mindig a karrierjét fogja választani az érzései helyett. A doktornő évekkel ezelőtt véget vetett a kapcsolatuknak, hogy elfogadjon egy New York-i állásajánlatot. De most újra felbukkan San Franciscóban, és Calum segítségére van szüksége. A régi érzések azonnal fellángolnak köztük, de a férfi nem akarja, hogy a gyönyörű Pearl újra összetörje a szívét…

Caroline Anderson
Esküvői harangok
Kate Althorpnak elege van. Úgy határoz, elhagyja Penhally Bayt, mert nem tudja tovább elviselni, hogy régi szerelme, Nick Roberts nem vállalja sem őt, sem közös gyermeküket, Jemet. De még a költözés előtt beüt a mennykő: egy csúf, esős napon Kate karambolozik, és a balesetben Jem súlyosan megsérül. A fiún csak Nick segíthet, mivel ők ketten egy ritka vércsoporthoz tartoznak. Vajon ez fordulópontot jelent majd Kate és a férfi kapcsolatában?

Szívhang 700.-701. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 354 Ft

Szívhang 700.-701. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szívhang 700.-701.
Regisztrálok