Szívhang 722.-723.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Alison Roberts
Vicces lány
Te jó ég! – gondolja Noah Baxter kétségbeesetten. Épp most okozott balesetet! És nem elég, hogy belehajtott hátulról egy mozgássérült fiatal nő autójába, óriási forgalmi dugót okozva ezzel, még harsányan nevetett is a viccén. Abby ugyanis már rég megtanulta, hogy humorral üsse el a megismerkedések kellemetlen első perceit, és ez a kék szemű, fekete hajú, jóképű pasi ráadásul még hihetetlenül vonzotta is. Micsoda véletlen, hogy ő is orvos! Habár még soha nem találkoztak a kórház folyosóin vagy a büfében, Abby nagyon reméli, hogy hamarosan összefutnak…

Fiona Lowe
Híd a szívedhez
Leo Costa, a sikeres sebész minden nőt levesz a lábáról, azt azonban senki sem tudja, milyen súlyos tragédia terhét cipeli. Amikor szeretett nagyanyja betegsége miatt vissza kell térnie a szülővárosába, megismerkedik Abbie McFarlane-nel, a helyi családorvossal, és úgy érzi, vele el tudná viselni a kényszerű, hosszú vakációt. Csakhogy a lányt óvatossá teszi a rejtély, amely Leót körülveszi. Vajon miféle démonok kísértik a férfit a folyó közelében?

Szívhang 722.-723. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 361 Ft

Szívhang 722.-723. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6642
ekönyv hossza 282 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szívhang 722.-723.
Regisztrálok