Szívhang 734.-735.

Hontalan szív; Két keréken tér vissza a szerelem

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Alison Roberts
Hontalan szív
Dr. Luke Gilmore csakis azért érkezik Aucklandbe, mert megörökölte a nevelőszülei házát, és intézkednie kell az eladásáról. De aztán megismerkedik Ellie nővérrel, az egyedülálló anyával, aki életre kelt benne valamit. Úgy érzi, meg kell védenie a kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt, ám hamarosan fellobban benne egy sokkal elsöprőbb érzés is. Rádöbben, hogy gyengéd vonzalmat táplál Ellie iránt, holott nemsokára el kell hagynia a várost, ráadásul soha nem akart saját családot…

Josie Metcalfe
Két keréken tér vissza a szerelem
Nem jósoltak nagy jövőt a tanárok Zachnek, ám a vagány fiú mégis elvégezte az orvosi egyetemet, s kamaszkorának viharos éveiből csupán annyit őrzött meg, hogy még mindig szeret bőrdzsekiben motorozni. Egykori osztálytársa, Amy már az iskolában szerelmes volt belé, és attól fogva, hogy kollégák lesznek egy kórházban, képtelen kiverni fejéből a pikáns gondolatot: vajon milyen lenne szorosan Zach hátához simulva száguldozni?

Szívhang 734.-735. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 361 Ft

Szívhang 734.-735. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szívhang 734.-735.
Regisztrálok