Szövegszerkesztési (alap)ismeretek

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az emberek többségeszerint a szövegszerkesztés gyerekjáték. Ez igaz is, ha már kellőgyakorlattal rendelkezünk, azt azonban hozzá kell tenni, hogy ha kontármunkák helyett olyan nyomtatott vagy elektronikus úton terjeszthetőszövegeket szeretnénk készíteni, ami a befogadó szervezet vagy intézménykövetelményeinek garantáltan megfelel, akkor érdemes megismerkedni aszabályokkal, eszközökkel, a lehetőségekkel és korlátokka is.
A Szövegszerkesztési (alap)ismeretek egy olyan tankönyv és referenciakönyv,ami két széles körben használt népszerű szövegszerkesztő program (a MicrosoftWord 2010 és a LibreOffice Writer 4.0.3) példáin keresztül végigvesz mindenolyan elemet és szolgáltatást, amivel egy levél, körlevél, pályázat, egynovella, egy regény, egy tanulmány, vagy akár egy diplomamunka megírása soránszembesülhetünk.
A szemléltető ábrákkal bőségesen ellátott kötetben arányosan kapnak helyetaz általános, a választott/használt szoftvertől független alapfogalmak ésismeretek, valamint a menüszalagos (és fizetős) Microsoft Word 2010 és ahagyományos menükkel, beállítópanelekkel operáló (nyíltforrású és ingyenes)LibreOffice Writer szolgáltatásai, eszközei és lehetőségei. A kötet végén egyigen részletes tartalom­jegyzék segíti a tájékoztatást az 568 oldalasanyagban.
A könyv elsősorban a képernyőn olvasható, illetve A4-es lapokra nyomtathatóPDF formátumban készült, de emellett kész a táblagépeken, ebook olvasókon ésokostelefonokon jobban kezelhető, olvasható EPUB formátumú kiadás, éselőké­születben van a nyomtatott könyv változat is.
A kötet egy hosszabb tervezett sorozat első kötete. A folytatásbantáblázatkeze­léssel, csoportmunkával, prezentáció-készítéssel stb.foglalkozunk, sőt a szerzői kiadás (Self publishing) érintett témáiban istervezünk összefoglaló, gyakorló köteteket.

Szövegszerkesztési (alap)ismeretek ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

787 Ft

Szövegszerkesztési (alap)ismeretek ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szövegszerkesztési (alap)ismeretek
Regisztrálok