Szövetség a vámpírokkal

Vérkötelék 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"A legjobb paranormális románc. A perzselően romantikus feszültség magával ragad. Pörgő tempójú, letehetetlen könyv. Kiszámíthatatlan cselekménnyel és rengeteg fordulattal.” – Raye Wagner USA Today bestsellerszerző

„Fantasztikus az elejétől a végéig” – Donna Augustine bestsellerszerző

Éjfélkor dobják a kockát. A Le Spyre-vagyon huszonegy éves örökösnőjeként az életemnek epres mojitókból és golfkocsikból kellene állnia. Jól mondom? De én elhatároztam, hogy a saját utamat járom. Kétségbeesetten menekülök a gazdagok értelmetlen játszmái elől, és magam mögött hagytam a családi birtokot. Titkos álnév – megvan. Alvóhely – ööö, olyasmi? Munkahely – pocsék! Nagyobbat haraptam, mint amennyit meg tudnék rágni, de ez a legkisebb gondom. A városom egy hatalmas társasjáték. A játékosok természetfelettiek – rohadt vámpírok –, a vezetőjük pedig egy hatalmaskodó trónörökös, akinek nem kívánt figyelme a vesztemet jelentheti. A feladatom, hogy részt vegyek a halálos játékukban, különben a nagymamám és a legjobb barátom meghal.

Villantsd ki az agyaraidat, és lépj be a Vérkötelék-sorozat világába, ahova a USA Today bestsellerszerző Kelly St. Clare vezet el. Szenvedélyben és izgalomban sem lesz hiány!

„Izgalmas bepillantást nyerünk egy másik, rejtett világba.” – Hailey Edwards USA Today bestsellerszerző

„Ahogy befejeztem, azonnal könyörögni kezdtem a második részért. Ez a regény teljesen felforgatja a világodat. Szóval ne hagyd ki!” – Shannon Mayer USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző

Szövetség a vámpírokkal ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 3 543 Ft

2 657 Ft

Szövetség a vámpírokkal ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9041
ekönyv hossza 582 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szövetség a vámpírokkal
Regisztrálok