Társkeresők

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kik a komoly párkapcsolatotkereső nők legnagyobb ellenfelei? A férfiak, más nők, netán saját maguk?

Marovics Mira tanult, a harmincas éveielején járó sikeres nő. Szorgalmának és munkamoráljának köszönhetően mindentelér a karrierjében, amit kitűz célnak. A gyönyörű nő azonban mégsem boldog.Bármit gondoljanak is róla mások, ő csak arra vágyik, hogy megtalálja életepárját és családot alapítson. Elkeseredésében egyetlen barátnője vállán sírjaki magát, majd egy képtelen fogadást köt annak érdekében, hogy társra leljen.

Kelemen Luca egyik napról a másikra él.Csak annyit dolgozik, amennyi feltétlenül szükséges felhőtlen életéhez, amit abarátok, a bárok és a szórakozás tesz teljessé. Nem görcsöl semmin és nemérdekli, ha minden héten más férfival van, mondván, minek táborozna le egyetlenember mellett, ha élvezheti akár az összeset. Gyermekkori barátnőjének is azttanácsolja, változtasson régimódi szokásain, ha férfit akar magának fogni.

Milyen nehézségekkel kellmegküzdenie és mennyi megalkuvás szükséges a mai világban a társkeresés soránegy olyan nőnek, aki az életben komoly elvekkel és értékekkel rendelkezik?

És milyen élete lehetazoknak a nőknek, akik azt tesznek, amit csak akarnak és azzal, akivel csakakarják?

Vajon a két barátnő eltérőgondolkodása a párkeresés során mennyire befolyásolja a jövőjüket? Egyáltalánmeddig tarthat ki egy barátság két nő között, akiknek az élete különbözőirányba tart?

B. E. Belle új regényeigazán aktuális problémát feszeget, miközben bemutatja, hová fajultak a 21.századi társas kapcsolatok. Egyedi, különleges megközelítésű írás erről atémáról, amely görbe tükre a mai társadalomnak. A Társkeresők egy szabadszájú,erotikus regény. Olvasását csak 18 éves kor felett ajánljuk!

Társkeresők ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 755 Ft

Társkeresők ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6868
ekönyv hossza 367 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Maraton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Társkeresők
Regisztrálok