Telitalálat

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Pikáns és letehetetlen. A kémiától izzik a levegő.” – InStyle

Egykor a divatvilág krémjébe tartozott. Most visszatérhet, hacsak egy forró, titkos románc mindent tönkre nem tesz. Jenna Jones, korábbi divatigazgató kétségbeesetten küzd egy második esélyért. Miután faképnél hagyta jegyesét, és kirúgták a Darling magazintól, az ősi ellensége, Darcy Vale által vezetett StyleZine . com-nál könyörgött ki egy állást. Jenna hamar rájön, hogy túlvállalta magát. A digitális világban otthonosan mozgó huszonévesekkel dolgozik együtt, azt se tudja, mi az a Twitter, és eljátssza, hogy még mindig „valaki” a divatvilágban, holott a fényűző életstílusa egy merő hazugság (eladta a divattervezők kreációiból álló ruhatárát, hogy kibérelhessen egy kis lakást, és a Walmart megfizethető ruhadarabjaiból próbálja fenntartani a látszatot). Ráadásul a huszonkét éves rendező, akit mellé rendeltek egy webes sorozat elkészítéséhez, teljesen megbolondítja. A fiú leírhatatlanul szexi, mosolya fékezhetetlen erőket szabadít fel Jenna lába között. Eric Comb tiltott gyümölcs, de lehetetlen ellenállni neki.

A díjnyertes New York Times és USA Today bestsellerszerző, valamint elismert divatszerkesztő, Tia Williams regénye egy botrányosan szexi és kacagtató történet egy rosszul időzített szerelemről és az újrakezdésről. A könyv filmadaptációja a tervek szerint hamarosan elérhető lesz a legnagyobb streamingszolgáltató kínálatában.

„A finom könnyedség a legjobb ajándék, amit egy romantikus regény adhat." – The Washington Post

„Imádni való hősnő. Remek cselekmény. Elragadó könyv.” – Essence

„Tia Williams felélesztette a fekete csajos irodalmi műfajt. Egy igazi nyári olvasmány.” – Ebony

„Szexi, divatos, vicces.” – Madame Noire „Ez a könyv ínycsiklandó élvezet!” – Nicola Kraus, sikerszerző

Telitalálat ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

Telitalálat ekönyv adatai
egyedi szavak száma 10449
ekönyv hossza 456 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Telitalálat
Regisztrálok