Természetfeletti?

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Az örökmozgók több évszázada megmozgatják az emberek fantáziáját. Állítólag sokan képesek voltak létrehozni a történelem során olyan szerkezeteket, melyek ellentmondtak az általunk ismert fizikai törvényeknek.
Most, a XXI. században kiváltképp középpontba kerül a kérdés. Ugyanis rövid időn belül váltásnak kell bekövetkeznie az energiafelhasználás területén. Az olaj- és gázkészletek kifogyóban vannak. A környezet terhelése korábban soha nem tapasztalt szintet kezd elérni. Vajon van-e esély arra, hogy végbemenjen egy racionális váltás ezen a területen?
Bóday Árpád saját elmondása szerint olyan energiakicsatoló szerkezetet épített meg, amely többletenergiát volt képes kinyerni a „hipertérből”. 1997-ben hirtelen távozott az élők sorából. Megkerestem Egely Györgyöt, és a részletek felől érdeklődtem.
Viktor Schaubergernek olyan találmányai voltak, amik felett nem tért napirendre a tudomány. Adolf Hitler személyes találkozóra hívta, azért hogy tudását a Harmadik Birodalom érdekében használja ki. Elutaztam Ausztriába és interjút készítettem unokájával, Jörg Schaubergerrel. Több érdekes fényképet is készítettem a megmaradt találmányokról és szerkezeti leírásokról a Villa PKS-ben. Vajon mi lehet igaz a náci UFO legendákból?
Ahhoz, hogy az örökmozgók elméleti problémáját meg tudjam érteni, ismét felvettem a kapcsolatot T. Dénes Tamás matematikussal. Az ellentmondások feloldásához olyan új elmélet bevezetése szükséges, amelynek papírra vetése éppen könyvem írása közben történt.


Természetfeletti? ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 575 Ft

Természetfeletti? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5580
ekönyv hossza 212 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Zele Richárd
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Természetfeletti?
Regisztrálok