ThetaHealing - A hiedelmek kiásásaA hiedelmek...

A tudatalatti feltárása a mély belső gyógyulásért

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A hiedelmek ugyanúgy ivódnak bele agyunkba, mint az emlékek – de vajon hogyan változtathatjuk meg őket?
A Vianna Stibal által megalkotott ThetaHealing® egy olyan forradalmi módszer, amely az agy théta-agyhullámaira hangolódva, korlátozó hiedelmeink megváltoztatásával mélyreható testi-lelki gyógyulást tesz lehetővé.
Gyakran megtörténik azonban, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel kendőzzük el hiedelmeinket, ám ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet jelen és előző életeink során belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével és kijavításával érhetünk el. Ez ugyanis a hiedelmek kiásásának alapja.

Ez a könyv minden ThetaHealinget tanuló számára elengedhetetlen, amelyből a következőket sajátíthatjuk el:
• a hiedelmek kiásásának 5 lépését;
• az alaphiedelmek beazonosítását és azok megváltoztatásának 10 megközelítési módját;
• megtudhatjuk, mikor szabad kitörölni egy hiedelmet, és mikor használhatjuk azt ugródeszkaként a pozitív változások érdekében;
• megtanulhatjuk az ásás során elkövetett leggyakoribb hibák felismerését és azok elkerülésének módját.

A Vianna workshopjairól hozott példák segítségével te is elsajátíthatod a hiedelmek kiásásának eszközeit, amelyekkel akár magadon, akár másokkal dolgozva gyökeres, pozitív változásokat érhetsz el.
Vianna Stibal az egyesült államokbeli Montanában él. Intuitív leolvasásokat végző művész, író, tanító, akinek célja, hogy módszerét megismertesse az egész világgal. ThetaHealing® konzulenseket és oktatókat képez, akik több mint 180 országban tevékenykednek. Vianna világszerte tart szemináriumokat, és oktatja a ThetaHealinget® nemzetiségtől, hittől és vallástól függetlenül mindenkinek.

ThetaHealing - A hiedelmek kiásásaA hiedelmek... ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

ThetaHealing - A hiedelmek kiásásaA hiedelmek kiásása ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3314
ekönyv hossza 141 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Bioenergetic Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: ThetaHealing - A hiedelmek kiásásaA hiedelmek kiásása
Regisztrálok