Túl közel

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Reke Balázs aprólékos-lassú prózája akaratlanul is bevonzza az olvasóját, egyre közelebb és közelebb engedi magához, mígnem egyszer csak túl közel találjuk magunkat a lánghoz, ahonnan már nincs visszaút. Az okos, kidolgozott mondatok koszorúja ez, amely mintha csak a főszereplővé emelt sorozatgyilkos módszerével dolgozna: a finom érintésből szorítás, a nyakunk köré fonódó marok lesz, belőlünk pedig végérvényesen a „játék része”, a vonzás áldozata. A történelmi miliő, a western megidézett, kiforgatott zsánerelemei mind-mind magával ragadják az olvasót, éppúgy, ahogy a kötet szereplői is hasonló „megragadások”, szenvedélyek rabjai.

A regény elején rögtön identitást váltó, arctalan sorozatgyilkos Harsányi Nándorként, egy tudós bőrébe bújva érkezik meg Háromkupacsra, egy feltörekvő település ökoszisztémájába. Belépésével évtizedes hazugságok, értelmetlen tragédiák dúlják fel a közösség életét; ő maga pedig lángként vonzza be áldozatait – olvadáspontig hevítve e közösség tartópilléreit és a felbukkanó sorsok vázát.
Tóth Ramóna Mirtill

Túl közel ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 968 Ft

Túl közel ekönyv adatai
egyedi szavak száma 16293
ekönyv hossza 316 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Napkút Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Túl közel
Regisztrálok