Túl közel

Fekete liliom-sorozat

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Érzelmekben és érzékiségben gazdag.” – Vilma Iris Blog

„Feszült és szexi.” – Samantha Downing, USA Today bestsellerszerző

Nem hihetsz mindegyiknek, de bízhatsz egyáltalán bármelyikben? A megözvegyült Kane Black még mindig nem tud elszakadni néhai feleségétől, Lilytől. Kiüresedett a gyászban… mígnem Manhattan utcáin meg nem lát egy nőt a felesége utánozhatatlan szépségével. Kane beköltözteti őt luxuslakásába, a sötét és pazar gazdagságba, ahol a széltől is óvja. A fojtogató légkört áthatja Lily emléke. Aliyah, Kane anyja nem bízik fia új párjában. „Lily” befolyása a férfira veszedelmes méreteket ölt, márpedig ezen a trónon csak egy királynő ülhet. Amy, Kane sógornője csalás és árulás áldozata, ezért egyre mélyebbre merül gyilkos haragjába. Túl nagy árat fizetett, de most kiköveteli, ami neki jár. Három nő, akiket az eltemetett titkok kapcsolnak össze és egy férfi láncol le. Egy férfi, aki fenntartások nélkül elfogadja, hogy rég halott és hőn szeretett felesége visszatért hozzá. Kane boldogabb, mint valaha, és bármit kész megtenni, hogy ez így is maradjon. Túl sok a kérdés, túl kevés a válasz, és túl nagy a tét.

A New York Times és Sunday Times bestsellerszerző Sylvia Day egy olyan regénnyel tér vissza a magyar olvasóközönséghez, ahol a történetet a váratlan
fordulatok határozzák meg. Buja gótikus regény, perzselő érzékiséggel megfűszerezve.

„Sylvia Day minden történetével megbabonáz engem.” – Michalah Francis, író

Túl közel ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 3 543 Ft

2 657 Ft

Túl közel ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9675
ekönyv hossza 492 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Túl közel
Regisztrálok