Tündérke és Arisztid

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Receptes regény kezdő és kezdés előtt álló anyukáknak!

„Róza szinte elveszett a lábak erdejében, Anyu találta meg és vette fel a négykézlábon randalírozó babácskát. - Hol a kedvenc unokahúgom? – érkezett vissza Juli a konyhából, Rózát keresve. Nagyon csinos nő volt; a két gyerek után is fantasztikusan nézett ki. Alacsony, karcsú, kissé napbarnított bőrrel, csinos, hosszúkás arccal. Ha törődtem volna vele, biztosan slamposnak éreztem volna magam mellette, de Juli nem az a fajta, akit az ilyesmi érdekel. Ő azért néz ki mindig ilyen csodásan, mert szépnek akarja látni magát, és azt szereti, ha a férje is annak tartja. Matthew, a bátyám egyébként magyar mércével mérve egyáltalán nem jóképű. Hosszú orra, hosszú arca jellegzetesen brit, bár szerencséjére Anyu génállományából lágyabb vonásokat is kapott, így aztán mondjuk Apunál, vagy Stephen Fry-nál jobban néz ki. Bátyám sármja külföldi nevéből ered, ha őszinte akarok lenni (hja, ki tudja, tán az enyém is). Juli nyilván fel is vette a családi nevet és hirtelen „Julia Christie”-ként kezdett aláírni. Nem ítélem el érte. Ami azt illeti, én meg nem vettem fel Zsolti nevét. Pedig a Jókai igazán remekül cseng… De Jókai Keira? Brr…”

Keira egy mindennapi anyuka – vagy talán mégsem? Egy egyszerű vállrándítással vallja be olvasóinak, hogy nem mindig biztos magában, és nem tudja, mi a legjobb a babájának. És néha ideges, máskor mérges, és imádja a családját, de időnként az idegeire mennek… persze Rózababát akkor is szeretettel nevelgeti. Humorosan számol be kalandjaikról, szívmelengetően gondolkodik el a baba-nevelés apró részleteiről. És közben főz, mégpedig finom ételeket, amiket könnyű elkészíteni! Ráadásul rendesen el is magyarázza, hogy például hogyan kell puha, lyukacsos kenyeret sütni, rizst főzni vagy lekvárt eltenni. És akkor még egy szó sem esett Arisztidről, a család arisztokrata kutyájáról, akinek mindenről megvan a véleménye: az ételekről, a hóról, a fürdésről, a játszóterezésről, az ételekről, no és az ételekről! Ez a könyv kötelező olvasmány minden babázó, vagy babázásra készülő, főzőcskéző, vagy főzni tanuló olvasónak!

Tündérke és Arisztid ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

708 Ft

Tündérke és Arisztid ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7656
ekönyv hossza 322 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Tündérke és Arisztid
Regisztrálok