Üdv újra, valóság!

Nem csak egy szerelmes történet 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Bármit is gondolsz, ez a könyv annál sokkal több. Új szín, új tartalom, és mégis ugyanúgy fénylik, mint az írónő többi könyve.” – Papp Csilla írónő

Neked mit jelent a szerelem? A szerelem sokszor elmúlik, máskor átalakulva örök lánggal ég, és van, hogy viszonzatlanul darabokra töri a szívünket. Evey Harmon is megtapasztalja a szerelem sokféle árnyalatát, mélységét, magasságát, és ebben a felbolydult lelkiállapotban még nehezebb megőriznie Dominickal való viszonyának titkát. Amíg saját érzelmeivel igyekszik megbirkózni, az élet megállíthatatlanul folyik körülötte: a szülei kapcsolata válaszút elé kerül, a munkahelyén továbbra sem szabadul a múlt árnyaitól, magának tett ígéretéhez híven pedig próbálja elmélyíteni a barátságát Allisonékkal. Tommyval továbbra is rendíthetetlen sziklaként állnak egymás mellett, ám egyszer csak váratlan fordulatot vesz a kapcsolatuk… A folytonos változások közepette csupán egyetlen dolog állandó: Dominic irányába táplált kiolthatatlan szerelme. Hogyan alakul Evey, Dominic és Tommy különleges és titkokkal övezett kapcsolata? Kapnak esélyt egymástól, illetve a sorstól arra, hogy elsimítsák a jelen és a múlt döntéseinek hullámait?

Carrie Cooper, az Aranykönyv-díjra jelölt írónő visszarepít minket Los Angeles napsütötte városába, ahol a szívnek az észérvek sem tudnak parancsolni. De ahogy Evey is vallja, a világ egyensúlyra törekszik, a tetteink jó és rossz következményeit nem kerülhetjük el. Hiszen semmi sem történik ok nélkül.

„Megpengeti a lélek és a szív húrjait!” – Kitablar blog

„Egy történet, amit mindenkinek át kell élnie!” – Lizzyke írásai blog

Üdv újra, valóság! ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 543 Ft

Üdv újra, valóság! ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9508
ekönyv hossza 772 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Üdv újra, valóság!
Regisztrálok