Utolsó ismert címe: Tébolyda

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kedves Olvasó! Amitkezedben tartasz nem más, mint Rebecca Swan naplója. Ne törődj vele, miképpjutottam hozzá. Ahogyan az sem, hogy én ki vagyok. Elhiszed-e, amit olvasnifogsz? Nem érdekel. Csak egy a fontos: mindenkinek meg kell ismernie az Őkeserves küzdelmét.
Rebecca Swan élete egy nap gyökeresen megváltozik, miután brutáliskegyetlenséggel megkínozza az az ember, akiről azt hitte, a világonmindenkinél közelebb áll hozzá. A történteket képtelen egyedül feldolgozni,ezért szakemberhez fordul. Szépen lassan ráébred azonban, hogy az emberek,akiktől a segítséget várná, nem egészen azok, akiknek mondják magukat. Azangol vidék kíváncsi szemektől elzárt, elhagyatott területén különös dolgoktörténnek az odaérkező emberekkel. Vajon Becky-nek sikerül kijutnia vagy ő iscsak egy lesz különös körülmények között elhalálozottak hosszú listáján?

Utolsó ismert címe: Tébolyda ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

472 Ft

Utolsó ismert címe: Tébolyda ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3973
ekönyv hossza 108 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Utolsó ismert címe: Tébolyda
Regisztrálok