Üzenet az istenektől?

ebook
0 értékelés (érték: 0)
„Móricz János Ecuadorban olyan, több száz kilométer hosszú barlangrendszert fedezett fel, ahol egy hatalmas aranykönyvtár található. A vékony fémlapokon rovásírással az Univerzum története, a Föld története, az emberiség története és a magyarság története szerepel."

Ilyen és ehhez hasonló bejegyzések olvashatóak a témával foglalkozó internetes honlapokon. De vajon mi lehet mindebből igaz? Igazat mondott-e Erich von Däniken, aki miután találkozott Móriczcal azt állította, hogy a Cueva de los Tayos barlangrendszert, egy földön kívüli szupercivilizáció építette?

Ezeknek a kérdéseknek próbáltam utánajárni a józan ész és a logika segítségével. Legfőbb segítőtársam T. Dénes Tamás matematikus-kriptográfus volt. Közös erővel próbáltuk elválasztani egymástól a nyilvánvalóan lehetetlent, a lehetségestől. Közel három évig kutattam a témát.

Sikerült találkoznom egy olyan személlyel, aki jól ismerte Móricz Jánost. A történet még az 1980-as évek elejére nyúlik vissza.

Interjút készítettem Eileen Hallal, Stan Hall lányával. Stan Hall volt az, aki megszervezte a történelem legnagyobb barlangkutató expedícióját, amin részt vett Neil Armstrong amerikai űrhajós is.

Sok kérdésre megtaláltam a választ, és persze akadt olyan probléma, amely továbbra is megfejtésre vár.

Kérem, tartsanak velem ezen az izgalmas úton, ahol sok rejtéllyel találkozhatunk.

Üzenet az istenektől? ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 575 Ft

Üzenet az istenektől? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8522
ekönyv hossza 405 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Zele Richárd
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Üzenet az istenektől?
Regisztrálok