Védtelenül

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Regény családról, őszinteségről, önmagunk kereséséről, és a feltétel nélküli szeretetről. Jacob egy átlagos srác. Szülei válása felforgatja az életét. Édesanyjával marad, akivel arra kényszerülnek, hogy bérbe adják tetőtéri szobájukat. Leonard és fia, Damien, érkeznek a floridai Melbourne Beach-re. Jacob anyja unszolására összebarátkozik Damiennel. Hirtelen egy család lesznek, és a két fiatal is gyorsan közel kerül egymáshoz. Különböző személyiségük azonban gyakori vitákat, csipkelődéseket szül, de bármi történjék a ragaszkodás mindennél erősebb. Jacob igyekszik megvédeni a kissé gőgös, makacs és cinikus Damient, akinek akár egy kisebb ütés is kárt tehet a testében. Lassan kezdi megismerni saját, addig rejtőzködő énjét, ahogy Damien eltitkolt érzelmeit.

Az élet nem mindig olyan, mint amilyennek elképzeljük, a sors nem biztos, hogy jó lapot oszt, de ebből kell kihoznunk a legtöbbet. Jacob és Damien története az elfogadásról mesél, egymás és önmagunk elfogadásáról. Arról, ha szeretünk bármire képesek vagyunk, államokat átutazni a másik boldogságáért és megbocsátani a megbocsáthatatlant.

„Olvasmányos stílusban, gyönyörűen megírt, lebilincselő történet egy önzetlen, határtalan szerelemről. Az egyik legszebb, legszívszorítóbb könyv, amit valaha olvastam. Szerettem a hangulatát, a kiszámíthatatlanságát, hogy elgondolkodtatott és az intenzív érzéseket, amiket kiváltott. Számomra felejthetetlen.”
Fekete Ágnes

„Igazából én azt szerettem a történetben nagyon, hogy különös hangsúly lett fektetve az élet problémáira, a nehézségekre. A dinamikát a két srác között, azt ahogy kiegészítik egymást, hogy megértik egymást. Nagyon tetszett, ahogy a lelki vívódásaik le vannak írva, még ha sokszor fájdalmas is. A Jake és anyukája kapcsolata pedig egyenesen megmelengette a szívem. Egy szó mint száz, ajánlom figyelmébe mindenkinek elolvasni, aki szeretne egy tanulságos élménnyel gazdagodni.”
Sárvári Míra

„Jacob és Damien két saját magát kereső kamasz, csakhogy teljesen más kiindulóponttal. Míg Jacob mondhatni átlagos problémákkal rendelkezik, addig Damien egy veleszületett betegség miatt magára vett cinikussággal áll a világhoz. Kettőjük világa találkozik, hol egyszerű, hol megoldhatatlannak tűnő akadályok mentén kapunk betekintést az életükbe. Szimpatikusak és abszolút szerethetők a főszereplők, a mellettük felbukkanó karakterek is pont megfelelően hozzáadnak a történethez. Végig izgultam a fiúk sorsát, reménykedtem, szomorkodtam velük együtt. Érdekes gondolatok, érzések ébredtek bennem olvasás közben, sokszor elmerengtem kicsit. Köszönöm, hogy olvashattam, ajánlom mindenkinek, ne hagyjátok ki!”
Kiss Noémi

Védtelenül ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 732 Ft

Védtelenül ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4813
ekönyv hossza 237 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Védtelenül
Regisztrálok