Veled tartok

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Négy tizenéves srác teker Csepel utcáin, 1994 igazán tikkasztónak ígérkező nyarán. Cél a közeli Kavicsos tó, a bandavezérük, Balu szüleinek kicsiny víkendháza. Elválaszthatatlan szövetség köti össze őket, s még szentül hiszik, hogy az egymásnak tett fogadalmaikhoz hasonlóan barátságuk is az örökkévalóságig tart. A kiválónak ígérkező vakáció azonban a legkevésbé sem úgy alakul, ahogyan elképzelik. Számításukat két náluknál idősebb fiú, Méreg és Here húzza keresztül, akiket állhatatos bosszújuk vezérel egy nem is annyira régi sérelem miatt. Az üldözést akkor épphogy megússzák, ám szilárd összetartozásuk ezután széthullni látszik: apró vitatkozások, még túl felnőttesnek ható, de annál fájdalmasabb hazudozások, dühödt törés-zúzás, végül egy majdnem végzetes mentőakció azon a viharos, augusztusi éjszakán, mely kénytelen-kelletlen válik mementójukká…

Novák Andor nosztalgikus hangvételű regénye nemcsak gyerekszemmel megfestett korrajz, hanem az önzetlen barátság néhol megmosolyogtató, néhol komor históriája, amelyben letűnt ifjúságunk színe és fonákja elevenedhet meg.


Veled tartok ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

Veled tartok ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7550
ekönyv hossza 311 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Adamo Books
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Veled tartok
Regisztrálok