Vérbeli Nyomozók II.

Egy különleges ajándék

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Újabb 10 izgalmas eset tárul elénk. A csapat a régi, az elmúlt egy évben rengeteg dolog történt velük, továbbra is csak magas prioritású ügyeket oldanak meg, eddig sikerrel. Most újabb kihívásokkal kell szembenézniük, mind a munkában, mind a magánéletben. A kérdés csak az, hogy megbirkóznak ezzel a növekvő felelősséggel vagy elbuknak?
Eszter és Viktor egy nagyon komoly ügybe csöppennek, aminek következtében felfordul az életük, több ember élete is azon múlik, hogy vajon időben meg tudnak-e fejteni egy titkos írással teli lapot? Vagy kudarcot vallanak? Egy férfi, egy nő és egy kisbaba élete függ tőlük.
Viki is veszélybe kerül, amikor a múltjának egy darabja visszatér az életébe és megpróbálja átvenni felette az irányítást. De, ha sikerül ezt a fenyegetést leküzdeni, azzal két másik ember életét menthetik meg.
Még több erőszak, még több nyomozás, mindez úgy, hogy közben a szereplők magánélete is meglepetéseket tartogat. Eszter és Viktor kapcsolata egy szintet feljebb lép, vagy inkább átugrik párat?
A bűnügyi sorozat második kötete, ami nem nélkülözi az izgalmat, a romantikát, a szenvedélyt és a drámát sem.

Vérbeli Nyomozók II. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 968 Ft

Vérbeli Nyomozók II. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4757
ekönyv hossza 371 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Vérbeli Nyomozók II.
Regisztrálok