Vérbeli Nyomozók IV.

A lövés

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Eszter állapota válságossá válik, miután Viktor apja rátámad, a férfi bármire képes, hogy távol tartsa Esztert a fiától. Az egész életük felfordul, Eszter és Viktor otthonról dolgoznak, ami újabb problémákat vet fel.

Egy újabb sorozatgyilkos tűnik fel, aki a legkülönbözőbb módokon szedi áldozatait, aminek a magyarázata a múltjában keresendő, de a gyilkos sokkal közelebb van hozzájuk, mint gondolták volna. Csak az utolsó percben fejtik meg a rejtélyt, elég idejük maradt, hogy megmentsék a nyomozókat?

Adott egy fiatal fiú, aki mélyen gyászol, és igazságtalannak érzi az életét, megölték azt az embert, akit a világon mindennél jobban szeretett. Törli magát a rendszerből, és egy egész csapatot állít maga mellé, hogy bosszút álljanak.

Eszter múltjából árnyak törnek elő, és olyan dolgok derülnek ki, amiről megfogadta, hogy soha senkinek nem beszél róla. Amikor viszont minden rendeződni látszik, és Viktorral átadják magukat a felhőtlen boldogságnak, az életüket kettétöri egy golyó.

Vérbeli Nyomozók IV. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 417 Ft

Vérbeli Nyomozók IV. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3388
ekönyv hossza 194 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Vérbeli Nyomozók IV.
Regisztrálok