Véredben szunnyad a hóhér

Áté papnői III.)

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A férjeiket sorban legyilkoló budaiúriasszonyok története napjainkban játszódik, de már korábban elkezdődött. A Naponta fogsz meghalni után olvashattukaz Engem nem lehet elhagyni címűt,vagyis a kétségbeesésbe hajszolt, elüldözött és kisemmizett férfi történeteután azt is, hogy Até görög istennő bájos papnői hogyan teszik el láb alólegyikük férjét.

A harmadik részben ezek a vérszomjasés találékony hölgyek már meg vannak győződve arról, hogy előttük nincs és nemis lehet akadály. Ezért egy csapással két férjet készülnek temetőbe küldeni...

Mivel ezek a regények egyben krimikis, hát nem illendő elárulni, hogyan végződik a történet. Csak egy dologbiztos: a negyvenes, nagyon szexi, nagyon gazdag semmittevők ravaszsága, aférjek balgasága, és persze a szerző humora folytán ez a történet isellenállhatatlanul szórakoztató.

Miközben a szó szoros értelmébenhalálosan komoly, vérre menő játszma folyik a könyv lapjain, az író a mai világunkfonákságait adja a szereplők szájába, fel-felvillantva nyelvi találékonyságát,társadalmi és politikai érzékenységét.


Véredben szunnyad a hóhér ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

Véredben szunnyad a hóhér ekönyv adatai
egyedi szavak száma 1208
ekönyv hossza 17 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Véredben szunnyad a hóhér
Regisztrálok