Vigyél kísértésbe

Megváltás 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Nem tudom kiverni ezt a könyvet a fejemből.” – Book Binge

„Szenvedély, szerelem és veszély egyvelege.” – TGTRN Book Reviews

„A tiltott gyümölcs mindig édesebb.” Eden Murphy másodállásban kezdett nálam dolgozni, de egyáltalán nem való ilyen helyre. Darabokra fogják szedni. Legfőképp én. Annyira szexi! Igazi ínyencfalat, míg én a prédára leselkedő csúnya szörnyeteg volnék. De nem rángathatom bele a romlott világomba, nem tehetem! Bár végül is már mindegy. Eden Murphy bizony az enyém! Trent Lawson akkor sem kellene, ha az utolsó férfi volna a világon. Túl veszélyes. Baljós alak. Azonban eszméletlenül jóképű! Elgyengülök tőle. Viszont borzasztóan arrogáns, és ráadásul a főnököm. Muszáj lesz távolságot tartanom tőle! Csakhogy egyikünk sem tud ellenállni a vonzásnak. Elég egy pillantás, és máris hevesebben ver a szívünk. Elég egy érintés, és olyasmire vágyunk, amire nem szabad. Elég egy éjszaka, hogy örökre elvesszünk egymásban.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, A. L. Jackson ebben a sorozatában Redemption Hills városába kalauzol minket, ahol a Lawson testvérek vágyakkal és érzelmekkel teli kalandjaiba nyerhetünk bepillantást. Az első részben Trent és Eden tiltott románca perzseli fel a lapokat.

„A történet magával sodor, és nem ereszt. Nem tudod letenni, míg végig nem olvasod.” – The Reading Cafe

„Tiszta, elemi szenvedéllyel lobogó tűz.” – Molly McAdams, New York Times bestsellerszerző

Vigyél kísértésbe ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 543 Ft

Vigyél kísértésbe ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6738
ekönyv hossza 468 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Vigyél kísértésbe
Regisztrálok