Volnánk csak sirályok

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Miami egyik kórházában három év kóma után felébred egy beteg, akit összeverve, félholtan, nagyon súlyos fejsérüléssel, ruha és iratok nélkül találtak egy repülőtér melletti parkolóház WC-jében. Bár a férfi egyelőre amnéziás, de újra előveszik a három évvel azelőtti iratokat, nagy valószínűséggel megállapítják, hogy ennek a WC-ben való összeverésnek köszönhetően nem ült fel arra a Rómába tartó repülőgépre, amelyik a levegőben felrobbant, s valaki más, a tettes ülhetett a 26C ülésen az ő irataival. Mivel a nagyerejű robbanás következtében több utast nem tudtak azonosítani, az utaslista alapján őt is halottnak nyilvánították.
A könyv elmeséli, miként tért magához a beteg, hogyan derült ki róla, hogy kicsoda, hogyan küzdötte le a felébredése utáni amneziát, miként fogadja a hírt a feleség, aki az eltelt három év alatt újra férjhez ment. Sikerül-e szembeszállniuk ezzel a nehéz helyzettel, hiszen a halottnak hitt férj él, visszajön, és visszaveszi mindazt, ami az övé volt. De vajon a Sors milyen meglepetéssel szolgál ezúttal?
A tenger csókjából már megismert szereplők élete folytatódik, de a történet önállóan is olvasható.

Volnánk csak sirályok ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár: 1 653 Ft

1 322 Ft

Volnánk csak sirályok ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Volnánk csak sirályok
Regisztrálok