Vonzó

Vágyak iskolája 4.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"„Kötelező romantikus olvasmány!” – Kristy Marie nemzetközi sikerszerző
Mi lehet fontosabb az álmainknál?
Bailey Followhill a tökéletes lány. Kedves, jószívű, csinos, kontrollmániás. Megjelenése és modora kifogástalan. Szöges ellentéte bajkeverő nővérének, Dariának.
Ám amikor kiváló teljesítménye épphogy közepessé válik a Juilliardon, Bailey látszólag nagyszerű élete gyorsabban foszlik szét, mint az elnyűtt szalagok a balettcipőjén. A pletykák főszereplőjévé válik. A zűrös diák, a drogos.
Lev Cole olyan különleges, hogy amihez csak hozzáér, az arannyá változik. Díjnyertes hátvéd és futballkapitány. Dél-Kalifornia legdögösebb pasija. Egy tipikus klisé.
Azonban Lev csak tengődik a barátnője mellett. Nem szereti. És az előtte álló karrierlehetőség sem érdekli. Két dolog fontos számára – Bailey és a pilótává válás –, ám azok elérhetetlenek. Csakhogy a fiú többé már nem elégszik meg azzal az élettel, amit mások választottak neki.
Vajon a szomszéd rosszfiú megmentheti a sérült lelkű „jókislányt”?
Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen szívszorító regénye az embereket összekötő igazságokról... és az őket szétválasztó hazugságokról mesél.
„Minden érzelmet felsorakoztat.” – Brittney Sahin Wall Street Journal bestsellerszerző
„Szívszorító és gyönyörű.” – Ivy Smoak USA Today bestsellerszerző
„Az eddigi legjobb könyve.” – Monica Murphy New York Times bestsellerszerző
"

Vonzó ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

3 936 Ft

Vonzó ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Vonzó
Regisztrálok