Vonzó ajánlat

Winslow fivérek 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Kacér és perzselő kémia.” – Red Cheeks Reads

„Szórakoztató és fülledt.” – About that Story

Te tudnád, mikor kell abbahagyni, ha a szíved a tét? Mindent elsöprő, „pillangók repkednek a hasamban” típusú érzéseket táplálok egy Jude Winslow nevű, vadítóan szexi férfi iránt. Egy őrült éjszaka után, amikor mindketten másnak adtuk ki magunkat, teljesen elmerültem a flörtölésben, az izgalomban, az ellenállhatatlanságában és abban az örömben, hogy egy olyan pasival lehetek, mint ő. Ő egy igazi nőfaló, aki soha nem fog elköteleződni. Kifejezetten nem férjalapanyag. Ez azonban komoly gondot jelent egy olyan ember számára, akinek az a célja, hogy megtalálja a holtig tartó boldogságot. Ismerem a szabályokat, és tudom mi a tét, de vajon lesz elég erőm a Jude Winslow-val való szakításhoz?

A Max Monroe álnéven publikáló, New York Times és USA Today bestsellerszerző-páros egy csábítóan szenvedélyes sorozattal mutatkozik be a magyar olvasóközönségnek, amelyben a Winslow fivéreké a főszerep. Az első kötet után örökre megtanuljuk, hogy az érzelmekkel nem szabad játszani, azonban néha vállalni kell a kockázatot, ha alkut kötünk a sorssal.

„Lehengerlő és vicces.” – Book Boyfriend and Husband Make Three

„Imádom Jude-ot és Sophie-t.” – The Escapist Book Blog

Vonzó ajánlat ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 543 Ft

Vonzó ajánlat ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7464
ekönyv hossza 413 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Vonzó ajánlat
Regisztrálok