Vörös Skorpió Társaság 1.

Elvarratlan szálak

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Minden ember értékes, a kérdés csupán az, ki milyen módon válik hasznára a társadalomnak. Egyéni szerepvállalással vagy esetleg egy társaság részeként tesz a közös – jó vagy rossz – célért.
A történet hőse Peter Sabienski, aki tiszta, kéklő szemeit összeszűkülő szemhéjak közé zárja, miközben sorsa alakulásának megoldását keresi. Mellette a nemesi Dubarrais és Almstadt családok, az Alvilág, valamint az egyéni útkeresések, illetve az emberi vívódások állnak a középpontban.
A szépirodalmi leírások mellett a cselekmény is érdekfeszítő, ahol a karakterek széles spektruma sorakozik fel, a főszereplők és az őket körülvevő rejtélyes alakok s titkok számos ponton kapcsolódnak egymáshoz.
A történet fő szálai azonban csak bizonyos mértékig zárulnak le, és elvarratlanul oltanak vágyat a kíváncsi olvasóba. Mozaikdarabkákból álló történet, melyet kellő odafigyeléssel kell követni, s türelemmel kell várni a folytatást…

"Hol a vége? Van-e egyáltalán? ... A Mindenség vagy csupán egyetlen sors, mi a kérdések mögött lapul?"

Vörös Skorpió Társaság 1. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

591 Ft

Vörös Skorpió Társaság 1. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5070
ekönyv hossza 128 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Vörös Skorpió Társaság 1.
Regisztrálok