Wihng Cheun Kyuhn III.

III. Biu Ji és Muk Yan Jong Faat

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A Kung-fuban a formagyakorlatok célja a technikák, különfélestílussal kapcsolatos elgondolások torzításmentes átadása, illetve a szükségestesti képességek megszerzése. A Wing Chun rendszerében a három pusztakezesforma az, amire mint vezérfonalra a mozgásanyagokat „felfűzték“.

A harmadik formagyakorlat a Biu Ji. A Biu Ji voltaképp egy„ötletgyűjtemény“ arra az esetre, ha küzdelem közben nehéz helyzetbe kerülnénk.A Biu Ji-t csak akkor tudjuk megfelelően használni, ha a Saam Baai Fat-ot és aCham Kiu-t már elsajátítottuk, s a maga mélységében megértettük. S igazábólakkor fogjuk megérteni a sokszor csak alapformáknak tekintett Saam Baai Fat-otés Cham Kiu-t, ha már a többi forma is a birtokunkban van.

A Biu Ji, jelentése Jelölő ujjak. Nevét onnan kapta, hogy avisszatámadások illetve a kombinációk befejezéseként ujjszúrással támadunk. ABiu Ji a stílus legmagasabb szintű technikáit tartalmazza. Elsajátítása ésmegértése megváltoztatja az első két formát is némileg a mozgásban is, de főlegaz értelmezésben, ami a Biu Ji után jóval szélesebb lesz, mint a korábbigyakorlásnál.

Wihng Cheun Kyuhn III. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 535 Ft

Wihng Cheun Kyuhn III. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 2111
ekönyv hossza 66 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Lunarimpex Bt.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Wihng Cheun Kyuhn III.
Regisztrálok