Wing Chun Kyun IV.

Önvédelmi helyzetben - utcai alkalmazások

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A Wing Chun stílust bemutató könyvsorozatunknak talán legfontosabb részéhez érkeztünk el. Az eddigiekkel ellentétben, ahol egyes gyakorlatsorokat mutattam be, itt némileg bizonytalanabb területre tévedünk. Minden védelmi helyzet más, és az egyes témák is olyan széles területet ölelnek fel, hogy önmagukban is megérdemelnének egy-egy külön kötetet. A bemutatott támadási formák és azok kezelése arról szólnak, hogyan old meg az általunk gyakorolt Wing Chun egy hasonló helyzetet. S természetesen csak arra vállalkozhatunk, hogy felvillantsunk egy-két lehetséges megoldást, a tartalmi korlátok kizárják, hogy akármilyen szinten a teljességre törekedjünk.

Igyekeztem úgy összeállítani az anyagot, hogy az bárki számára használható legyen, de egyértelmű, hogy a konkrét mozgásanyagoknál ez már inkább csak az iskolánk gyakorlóira igaz teljesen. Minden stílus kicsit máshogy mozog, más technikákat alkalmaz, ami nálunk hibának számít, az egy eltérő rendszernél még kezelhető helyzet lehet.

Wing Chun Kyun IV. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 535 Ft

Wing Chun Kyun IV. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4087
ekönyv hossza 151 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Lunarimpex Bt.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Wing Chun Kyun IV.
Regisztrálok