Zigzi kalandjai - A tücskök lázadása

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"A szitakötők hangtalanul suhantak az éjszakában. A kis csapat a ködfoltoktól csak időnként pillanthatta meg, az újra és újra előtűnő hold fényében az alattuk elsuhanó fákat. – Közeledünk a Siklóerődhöz! – üzente gondolatban az első óriás szitakötő Max tábornoknak, aki némelyest megnyugodott, hogy nemsokára biztonságban tudhatja társait.”

Zigzi egy bohó gyíkfiú, aki a barátjával, Brankóval a tanulás mellett egyszerűen csak élvezni akarja az életet. A békés hétköznapok azonban egy csapásra megváltoznak, amikor a falu vezetője megbízza őket, hogy derítsék fel a gyíknemzettséget fenyegető rejtélyeket:
Miért apadt el az erdőt és az élőlényeket tápláló Éjpatak? Kik lehetnek a környéket meghódító titokzatos állatok? Miért nem segít a közelgő háborúban a sikló király, és mi köze van az egészhez a varangyok vezérének?

A fiúk fordulatokkal és veszélyekkel teli kalandokon keresztül jönnek rá fokozatosan a válaszokra, miközben számos barátot szereznek. Útjuk során testközelből tapasztalhatják meg a jó és a rossz küzdelmét.
Zigzi történetével egy olyan világot és történetet szerettem volna megteremteni, amit nem csak a gyerekek, de a szülők is élvezettel hallgatnak vagy olvasnak, és az izgalmak átélésén túl tanulhatnak a barátságról, kitartásról és az önfeláldozásról is.

Zigzi kalandjai - A tücskök lázadása ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Zigzi kalandjai - A tücskök lázadása ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6777
ekönyv hossza 297 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Zigzi kalandjai - A tücskök lázadása
Regisztrálok