... az én kutyám, ...szuperKUTYA

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Stefan Siman - kutyatréner, szuperKUTYA című könyvében felbecsülhetetlen, könnyen érthető és hatékony módszereket találunk a mai modern igényeknek megfelelő, társállatként tartott kutya neveléséhez. A leggyakrabban előforduló problémákra gyakorlati megoldásokat kaphatunk, és az alapelveken túlmenően olyan korszerű módszerekkel ismerkedhetünk meg, amelyek a mindennapi életet valóban élvezetessé teszik négylábú társainkkal.

Lényeget kiemelő, közérthető útmutatások találhatóak benne, tartalmaz tippeket és olyan megoldásokat, módszereket is, amelyek sokak számára újdonságot jelenthetnek. A szerző ötvözi a legnagyobb amerikai és nyugat-európai kutyákkal foglalkozó szakemberek, valamint a saját tapasztalatait, a tudományos kutatások eredményeit is felhasználva.
Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik kisebb-nagyobb mértékű problémával küzdenek a kutyájukkal, de szeretnék azt következetesen, pozitív módszerekkel, igazi falkavezérhez méltóan megoldani. Kifejezetten hasznosnak tartom kutyával még nem rendelkező, de arról többet megtudni igyekvő érdeklődők, illetve kutya tartása előtt álló leendő gazdák számára is.

Leidl Andrea
okleveles kutyakiképző, terápiás állatfelvezető, kiállítási ringtitkár
... az én kutyám, ...szuperKUTYA ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

780 Ft

... az én kutyám, ...szuperKUTYA ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4884
ekönyv hossza 164 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 4TAPPANCS
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: ... az én kutyám, ...szuperKUTYA
Regisztrálok