Rólunk

2012 júniusában indítottuk el e-könyves vállalkozásunkat Magyarországon, egyetlen fő céllal: bevezetni a kedves Olvasókat, Téged, a digitális könyvek világába. Olyan, Európa szerte egyedülálló szolgáltatásokat nyújtunk, mint a könyv teljes szövegében történő keresés, időszakra történő szűrés lehetősége, vagy éppen a hasonló tartalmú könyvek ajánlata.

Szolgáltatásaink nem érnek véget pusztán az e-könyveink megvásárlásával, az igazi élmény csak ezután kezdődik: ingyenesen letölthető programjaink segítségével Android, iphone, ipad, valamint Windows 8 operációs rendszereken gyerekjáték az olvasás.
Az e-könyvek megvásárlása után, automatikusan megjelenik az új e-könyv a készülékeden. Próbáld ki kockázat nélkül szolgáltatásainkat az ingyenes e-könyveink segítségével!

Ha kíváncsi vagy arra, milyen készüléket érdemes választani, vagy milyen érdekességek történnek nap mint nap az e-könyvekkel kapcsolatban, szemezgess blogunk több száz cikke közül. Érdemes követni bennünket a Facebookon is, ahol rengeteg képet, humoros történetet, vagy éppen kedvezményes kupont teszünk közzé.

Kellemes olvasgatást kívánunk!


Ügyvezető igazgató

Szűcs Roland


Pénzügyi referens

Lőcsei Dóra


Cégadatok

Book and Walk Kft.
Cím: 1092 Budapest, Erkel utca 9. Fsz. 1.
Cégjegyzékszám: 01-09-963443
Adószám: 22765477-2-43

Tárhely szolgáltató: Magyar Telekom Nyrt.

Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.

Cégjegyzékszám: CG 01-10-041928

Adószám: 10773381-2-44

Kapcsolat


E-mail/Ügyfélszolgálat: info@bookandwalk.hu

Levelezési cím: 1092 Budapest, Erkel utca 9. Fsz. 1.

Média- és szponzorációs ajánlatok: info@bookandwalk.hu