Borbás Edina

Borbás Edina
Hódmezővásárhelyen születtem, és mai napig itt élek. Gyökereim táplálnak és lehetővé teszik fejlődésem, hogy erős egészséges lélek váljon belőlem. A világ nekem mégsem záródik le a városhatárnál. Gyermekkorom óta születnek és raktározódnak el fejem könyvtárában a történetek, melyeket az élet vas ajtaja eddig elzárva tartott.

A Liszt Ferenc Énekzenei Általános Iskola tökéletes alapokat adott a kultúra sokrétű felfedezésére és az igény kialakulására bennem az iránt, hogy szerves részét képezze életemnek a zene az irodalom és a művészetek megismerése.

A gimnázium elvégzése után az ékszerbecsüsi szakmát tanultam ki és dolgoztam benne, de nem elégített ki az élet monotonitása.
Tudásszomjamat és rég kialakult igényemet a kultúra és a művelődés iránt próbáltam csillapítani a Juhász Gyula Főiskolán ahol Művelődésszervezőként végeztem Média szakon. A családalapítás megszakította ezt az utamat, de ki tudja…

Jelenleg a mindennapjaimat leköti a munka és a család.
Télen viszont, amikor lecsendesedik körülöttem az élet, a nap eltűnik, az éjszakák megnyúlnak, ismét megálmodom magamnak a ragyogást. Kinyitom az ajtót, amely álmaim könyvtárát zárja el a külvilágtól és kiengedem, ami bennem raboskodik. Történeteim nem csak fantáziámból, lelkemből is születnek. Szerelem, szórakozás, jókedv, ezt szeretném átadni átéreztetni azzal aki „belém” olvas.

Legnagyobb vágyam, hogy az olvasóim élvezzék az álmaimat.
| 1 - 6 |
Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
6  ekönyv