Fejős Éva

Fejős Éva
Újság- és regényíró

Az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelent regényei: Bangkok, tranzit (2008), Hotel Bali (2008), Csajok, Eper reggelire (2009), A mexikói, Cuba Libre (2010), Dalma (2011 március), Helló, London (2011 június), Karácsony New Yorkban (2011 november), Karibi nyár (2012 június).

Előkészületben: Szeretlek, Bangkok (várható megjelenés: 2012 augusztus), Térden állva jövök hozzád (várható megjelenés: 2012 november).

2001-től 2012-ig a Nők Lapja újságírója, előtte szabadúszóként női magazinokba, heti- és napilapokba írt interjúkat, riportokat, minikrimiket; egészségügyi rádióműsort szerkesztett, illetve 22 részes tévésorozatot írt a Duna Televízió számára.
Első könyve, egy kalandregény 1999-ben jelent meg Holtodiglan címmel
Díjak: Minőségi Újságírásért Díj (2003) a petesejt-adományozással kapcsolatos törvényi ellentmondásokat feltáró, Nők Lapjában megjelent riportsorozatáért; Nívódíj a Családban marad című tévésorozatért (1999, Duna Televízió)

Személyes érdeklődés

„Gyerekkorom óta történetek születnek bennem, és már nagyon korán (7-8 évesen) rájöttem, mennyivel „erősebb” egy történet, ha papírra is merem vetni… Akkortól éreztem, hogy ez lesz az utam: történeteket mesélek - önmagamnak és másoknak. Gimnazista voltam, amikor egy novellámat Kardos G. György megdicsérte, és arra biztatott, ne adjam fel az írást. Tizenévesen második lettem egy krimivel egy regénypályázaton. Szeretek írni, szeretek riportosan feldolgozni egy-egy témát újságíróként –esténként pedig szeretem elengedni a fantáziámat, és írni az aktuális regényemet. Emellett imádok utazni, sportolni, olvasni, teniszt nézni, kávézni és nagyokat dumálni a barátaimmal… és a kedvesemmel összebújva beszélgetni.”
Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
  ekönyv
Sajnos nincs találat.