Gabrielle Bernstein

Gabrielle Bernstein

34 éves, elsöprő hatású szónok, önsegítő bestsellerek szerzője, és ezrek tekintenek rá guruként. Ki ne szeretné tudni a titkos receptjét? Van szerencsénk bejelenteni, hogy Gabrielle az ELLE.com-on blogol egész januárban. Első posztja arról szól, hogy a megvilágosodás és a nagyszerű stílus nem kell, hogy kizárják egymást. 

Arra építettem fel az életemet és a karrieremet, hogy a keresők egy új generációjának lefordítsam a spiritualitás alapelveit. Félreértés ne essék: imádom a klassz Isabel Marant-pulóvereket. Az emberek gyakran gondolják, hogy a spiritualitás nem fér össze a stílussal, melyet az anyagiakkal és a nem megfelelő prioritásokkal emlegetnek egy lapon. Így hát a divat hangos és büszke megszállottjaként és szókimondó spirituális vezetőként gyakran kérdezik tőlem, hogyan lehetek ennyire szenvedélyes két ilyen ellentétes üggyel kapcsolatban.

Divattal való kapcsolatom korábban egészen más jellegű volt, mint most. Mikor 21 évesen New Yorkba költöztem, a város, és a stílus fontossága számomra ijesztőnek tűnt. Mivel nem volt még kialakult egyéniségem, másokat próbáltam utánozni. Egyik nap hippinek öltöztem, másnap úgy néztem ki, mint Mariah Carey. 

Mindeközben próbáltam megtalálni magam más módokon is – ez a keresés drog-, munka- és ételfüggőségbe torkolt. Mire 25 éves lettem, eljutottam a mélypontra, aztán elhatároztam, hogy tiszta leszek. Metafizikát és meditációt kezdtem tanulni, hogy azzá a „spirit junkie”-vá váljak, aki ma vagyok.

Amint rátaláltam új ösvényemre, egyre jobban éreztem magam a bőrömben. Rájöttem, hogy valójában vigyázni szeretnék magamra, és elkezdtem megérteni annak az értékét, ha szépen tálalom magam. Ma már tudom, hogy a minőség befektetést jelent. Felfedeztem az örömét annak, ha egy finom, puha Rick Owens-bőrdzsekit hordhatok, ha egy pár Costume National-tűsarkúba bújhatok, ha megcsodálhatom, amint egy Alexander Mcqueen-ruhaköltemény a női szépséget ünnepli, vagy ha érezhetem azt az erőt, amely egy gyilkos DVF-csőruhából árad.  

A divatra úgy tekintek, mint saját önvalónk hiteles kifejezésére, amely nem a frivolitásról szól, és nem is puszta dekoráció. A divat, ha jó kezekbe kerül, feltelik lélekkel, önmagunk kifejezésének és történetek mesélésének egy módjává válik. A jó stílus nem márka-, vagy árfüggő, csupán arról szól, hogy amit felveszel, az érzéseket vált ki belőled. Ha jól érzed magad a ruháidban, a világ fogja az energiádat, és azt tükrözi vissza, amit érzel. A divat önmagunk szeretetének egy formája.


| 1 - 6 |
Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
6  ekönyv