Hargitai Ágnes

Hargitai Ágnes

Mi olyan fontos az ember életében, amit érdemes megemlíteni egy életrajzban?
Röghöz kötött ember vagyok, amióta megszülettem azóta Pécsett élek. Próbáltam városrészt váltani, de végül ugyanoda tértem vissza, mint ahonnan elindultam. A gyökerekhez. Boldog gyermekkorom volt, mert szeretetben nőttem fel. Hitvesemmel több, mint 30 éve élek szeretetben. Két felnőtt gyermekünk teszi még boldogabbá életünket.
Az ember idővel rájön, hogy semmi nem olyan fontos és értékes a saját életében, mint a lelke mélyéből fogant gondolatok és az azokból született cselekedetek, mert ezekből áll össze az igazi önéletrajza.
Mire megszerezi valaki a hőn áhított anyagi javakat, titulusokat, beosztásokat, már nem is olyan fontosak számára és idővel el is értéktelenednek. Bizonyítványaim csak akkor akadnak a kezembe, ha a fiók mélyén keresgélek valamit. Az iskolában nem az életre neveltek, nem adtak tanácsot, hogy hogyan kell majd okosan döntenem, ha felnőtt leszek. A tapasztalatokat magamnak kellett megszereznem.
Az igazi tanáraim ti vagytok: barátok, ismerősök, társak, kollégák, .... EMBEREK, akiket elém sodort az élet. Nincs olyan találkozás az életemben, amit megbántam volna, mert mindegyik megtanított valamire. Tőletek tanultam minden olyan dolgot, amitől értékesebbnek érezhetem magam tegnapi önmagamnál.
Rájöttem, hogy az írás mindig is jelen volt életemben. Hol naplót, hol életút elemzést, hol pedig előadás anyagokat vetettem papírra. De csak most jött el az ideje annak, hogy azt írjam le, amit a lelkem mélyén érzek, amit megtanultam arról, hogy lehet boldogan élni az életet.

| 1 - 2 |
Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
2  ekönyv