Kedves Loránd

Kedves Loránd

Kedves Loránd 1973-as születésű, három gyermekes férj és apa, boldog ember, szakmájában eredményes rendszerelemző, tervező, programozó. Képességeit nem akasztja szögre akkor sem, amikor életről, hírekről gondolkodik, vagy éppen gyermeket nevel.

Meggyőződése szerint az erősödő lelki, társadalmi, ökológiai, politikai és gazdasági feszültség egyértelmű jele annak, hogy az emberi faj evolúciós ugrás küszöbére ért – és mint minden nagy ugrás, megfelelő felkészültség hiányában katasztrófához vezethet. Rajtunk, minden egyes ember egyéni gondolkodásán, hozzáállásán múlik, hogy lesz-e következő civilizált generáció.

Írásai hosszú, és az olvasó teljes figyelmét követelő elemzések, nem szépirodalom. Csak annak ajánlható jó szívvel, aki képes és hajlandó megszokott sablonok követése helyett valódi kíváncsisággal, és az íróval, "köztudattal" és önmagával szemben egyaránt kritikus gondolkodással barangolni a gazdaság, politika, társadalomelmélet, informatika, pszichológia és hit területén, mindenütt egyén és közösség, személyes szabadság és felelősség, élet és halál kérdéséig jutva.

Kevés ilyen van, bizonyítja ezt az elmúlt évek során változó lelkesedéssel folytatott, de folyamatos kudarccal végződő keresés az elemzés és megoldási javaslattal kapcsolatos érdemi kritika, szakmai, emberi segítség és anyagi források után. Az érintettek megfelelő szintű érdeklődésének hiányában a vállalható jövőért való küzdelmet ma már újra csak szabadidős tevékenységnek tekinti.

| 1 - 1 |
Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
1  ekönyv