Lakatos Levente

Lakatos Levente
Budapesten született, néhány évig a fővárosban élt, majd Alcsútdobozra költözött. Általános iskolás korában több versmondó versenyen vett részt, az írással irodalom tanárnőjének köszönhetően kezdett foglalkozni. A helyi lap közölte néhány cikket, majd miután abbahagyta az írást, a színészet iránt kezdett érdeklődni.
Felvették a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatára, itt emelt óraszámban tanulta a színészetet. Egyidejűleg modellkedéssel is foglakozott, valamint a fix.tv-nél dolgozott mint műsorvezető. Rövid irodalmi művei a VMG iskolai újságában láttak napvilágot, egy idő után pedig az újságírás keltette fel érdeklődését.
Első cikkét 17 éves korában publikálta az IM, ahol évekig dolgozott. Később a Színes Bulvár Lap (ma Bors) riportere lett, majd a Blikk c. napilapnál is foglalkoztatták. 19 éves korában kezdett újból televíziózni, a Zselének, a Magyar Televízió ifjúsági műsorának volt vezetője. Napjainkban a StoryOnline nevű internetes sztárportál egyik szerkesztője, de dalszövegeket is ír, melyek Barbee és SP, azaz Éder Krisztián lemezén hallhatóak.
2008-ban jelent meg első könyve, a Legyél Sikeres Fiatal!, mely lifestyle kötet egy új generáció számára. 2010 nyarán pedig az első regénye, a Barbibébi látott napvilágot. A könyv szókimondó stílusa, és kezdőzetlen társadalomkritikája miatt vegyes kritikákat kapott - ezzel pedig a legnépszerűbb modern magyar tini-regénnyé vált.
2010-ben csatlakozott a Drogmentes Magyarországért Klubhoz, mely szervezet a hazai drogprevenció éllovasa.
| 1 - 15 |
Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
16  ekönyv