Mira Sabo

Mira Sabo

Hogyan kezdődött? Magam sem tudom... Kialakult. Amikor az elme unatkozik, szórakoztatja magát. Eleinte igen, magamat, aztán már másokat is. Rábeszéltek az alkotásra. 

Betegesen pontos vagyok, törekszem a véges végeredményre, nem hagyok félbe semmit. Azt akarom érezni, hogy működik, olykor görcsösen keresem a pontot az i-re. Maradandót alkotni nem könnyű, páratlant már-már lehetetlen. Amit el akarok érni az mindössze annyi, hogy megkülönböztessem magam. Adni valamit nagy felelősség, főleg ha mentális gyümölcsről beszélünk és igen, néha hiányzik belőle a zamat, pedig a termés anélkül értelmetlen.  Sosem érezhetjük, hogy készen vagyunk, mindig hozzá lehet tenni valamit. Fontos, hogy az ember igényes legyen a munkájára. Az adott tevékenységünk tökéletesítése kell, hogy legyen a célunk, minden körülmények között. Csak ez visz előre.  

Álmodozó típus vagyok és pont ezért lettem író. Görcsösen keresek valamit az életben, ami magával ragad, és nem ereszti el a gondolataimat. Én is az szeretnék lenni az embereknek. Maga a gondolat. Mindenkiben kutatom azt, ami engem megfog, hogy megértsem, átéljem őket, beléjük érezzek, és ha ez meg van, akkor kapok tőlük valamit. Mindenkiben van valami amit el kell irigyelni, hogy aztán viszontláthassa az írásaimban, mert ti inspiráltok, ti emberek...


Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
  ekönyv
Sajnos nincs találat.