Nyitrai László

Nyitrai László
Nyugdíjas informatikatanár vagyok, aki még a programmozást - 1982-ben ! - kezdte, Spectrum és TVC kis kompjúterrel, játékgyáros a nicknevem, mert kb.200 db.kis játékprogramot írtam a fenti gépekre.Később aztán az internetes blogírást folytattam, számítógép-PDA, okostelefon felhasználók nagy örömére -kb.háromszáz darabot, mindenféle témákban.Ha beírjuk az internetes keresőbe a "jatekgyaros" nevet, többezer találatot kapunk..
Két nagyobb lélegzetű útleírás könyvem van, Floridától-Naiagaráig, és Újból Amerikában-San Diegó címmel..
Floridától Niagaráig című könyvemben írtam meg élményeimet. Ez az út egy hónapig tartott, kb. 1500 mile-t tettünk meg (feleségemmel) gépkocsival az Egyesült Államok és Kanada területén. Elmondhatom, hogy Florida, Georgia, Dél Karolina, Észak Karolina, Virginia, Pennsylvánia, Maryland, New York államokban, illetve Washington D. C.-ben, és Kanadában, az Ontario államban voltunk. Miamitól a Niagara vízesésig délről - északra végigutaztuk - egy Oldsmobil Chiera szuper gépkocsin - Észak-Amerikát. E könyvemet akkor az alábbi szónoki kérdéssel zártam: "Ezzel végetért életünk nagy kalandja, és nem tudjuk, hogy lesz-e valaha is folytatása (!?)" 
Három évnek kellett eltelnie, mire erre választ kaptam, igen, lett folytatása, Amerika nyugati oldalán, San Diegóban! Aki kíváncsi erre a folytatásra, érdekességekben bőven adódó történetre, annak a könyvet jó szívvel ajánlom.

| 1 - 4 |
Mozaik
Részletes
Ár szerinti rendezés
ABC szerinti rendezés
4  ekönyv