A Kék Hegyek kincse

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Salgarinak, a vérbeli kalóztörténetek mesterének kalandregényében ezúttal egy mindenre elszánt kincskeresőcsapat vág neki Chiléből a végtelen Csendes-óceánnak, hogy Új-Kaledónia partjait elérve felkutassa a legendás Kék-Hegység kincsét. Útjuk azonban szerencsétlenséggel kezdődik, s a kis társaságnak a messzi sziget civilizálatlan és olykor barbár törzsei között kell túlélnie...

Részlet az e-könyvből: "Az „Andaluzia” kapitánya igazi chilei típus volt, barna, mint az Andok keménynyakú harcosai, fekete szemekkel, amelyek ötven éves kora dacára még mindig tüzesen villogtak, vállas, gigászi alak, vastag bikanyakkal. Az arca kellemesnek, sőt szépnek volt mondható, habár hosszúra nőtt fekete körszakálla valami vad kifejezést adott neki.

– Na, mi az megint, Reton? – fordult a vén tengerészhez, aki még mindig bosszankodott a kis hajósinas feleselgetésén.

– Mindig ingerkednek velem, – dörmögött a vén tengeri fóka bosszúsan. – Nem tegnap születtem!…. Nem először látom a delfineket.

– Mit mondtál?

– Igen, igen, kapitány: láttam a delfineket.

– Fent vannak?

– Tucatszámra táncolnak a vízen, kapitány.

A kapitány homloka elborult. Fölemelte a fejét és minden oldalról kémlelte az eget."


A Kék Hegyek kincse ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

701 Ft

A Kék Hegyek kincse ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4511
ekönyv hossza 211 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Hermész Média Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A Kék Hegyek kincse
Regisztrálok